At opdage de skjulte vildfarelser!

“Du blev født sensitiv over for og med evnen til at leve dig ind i vibrationer.  Det er den måde, dit hjerte og din krop blev dannet på, og sådan du lærte at blive en del af verden.

Din naturlige tilstand er at være sensitiv, men du kan være mere eller mindre bevidst om det. Du kan enten være ubevidst sensitiv, bevidst sensitiv eller højt udviklet bevidst sensitiv. Du kan have udviklet usunde følelsesmæssige vaner, der forvrængede din sensitivitet, men hjalp dig til at overleve  -  da du var helt lille og ikke havde noget sprog. Du udviklede disse følelsesmæssige vaner lidt på samme måde, som delfiner bruger sonar. Du udstrålede din sjæls kvaliteter, og hvor de svarede til forældrenes, kunne du mærke dig selv og følte dig accepteret. Hvor de ikke fandt noget modsvar, p.g.a. forældrenes frygt, blev energien kastet tilbage mod dig, forvirrede dig og skabte en oplevelse af smerte. Du lærte at efterligne frygtvibrationerne hos dine forældre for at opnå accept og stemme overens med dem – en fattig erstatning for kærlighed.

Du har både sunde og usunde følelsesmæssige vaner. De usunde er i vejen for din forvandlingsproces, fordi de holder dig sammentrukket i frygt eller partiskhed. Dine usunde følelsesmæssige vaner bygger på et valg af enten at flygte og undvige eller kæmpe og kontrollere.

Nutidens øgede energifrekvenser får dine ubevidste ‘sår’ til at dukke hurtigere op til overfladen, og de lægger pres på afklaringen af de underliggende misforståelser, som din spædbarnsbevidsthed skabte, inden du blev klar over, at du er herre over din egen oplevelse.

Du kan forvandle dine usunde vaner til bevidst sensitivitet ved at gribe dig selv i en reaktion, opholde dig ved situationen og vælge en anden og sundere følelsesmæssig vane – og eksperimentere med denne i stedet.”  Fra bogen Energi frekvenser af Penney Peirce

Sorry, comments are closed for this post.